Zastupstva

Tele Haase

Proizvodni program

Nadzorni releji

TELE nadzorni releji osiguravaju raspoloživost i pouzdanost vašeg pogona ili strojarnice (strojnog parka) sa preciznim parametrima nadziranja, kao trajnom dopunskom vrijednošću.
Odaberite iz različitih modela sa raznolikošću funkcija za nadzorne primjene počevši od napona i struje, preko temperature i razine (nivoa), do fazne sekvence i aktivne snage.

Nadzor opterećenja (tereta)

Skratite vrijeme zahvata kod održavanja, servisne troškove i prekide proizvodnje. Skupi ispadi i prekidi se mogu spriječiti razmjerno niskim troškom ulaganja (investiranja).
Električni parametri se mogu koristiti da se dobije točna slika o mehaničkim snagama pri radu na pogonskoj osovini motora i time osigurava zaštitu od preopterećenja, blokiranja i neispravnog rada.

Vremenski releji

Vremenski releji TELE, počevši od jednostavnog sa samo jednom funkcijom preko više-funkcijskog vremenskog releja sa displejem, primjenjuju se u svim industrijskim granama. Glavni čip („mozak“) vaše aplikacije – posebni minijaturni kontroler, je idealno rješenje za realiziranje aplikacija kojima upravlja operater u minimalnom prostoru i s niskim troškom. Na raspolaganju su različiti rasponi napona na za primjenu u cijelom svijetu.

WatchDog pro

WatchDog pro je modularni, za industriju pogodan, nadzorni sustav koji kombinira klasični nadzor i vremenske funkcije sa komunikacijskim potencijalom sabirnica, SMS-om i elektroničkom poštom. Središnja upravljačka jedinica sustav čini pametnim, tako da se mogu primjeniti sofisticirani nadzor i automatizacijske funkcije. WatchDog pro kombinira prilagodljivost PLC-a sa pouzdanim sustavom nadzora za
industrijske aplikacije.

Kompaktne upravljačke jedinice

Ova skupina upravljačkih jedinica nudi jednostavna rješenja za opće zadatke. Pokretan snagom znanja o tipičnim izazovima u podrulju automatizacije, laka implementacija je prednost prilikom projektiranja ovim uređajem. Upravljanje dvojnim (dvostrukim) setovima pumpi, energetski menandžment – sjedinjujući decentralizirano napajanje snagom u sveobuhvatni koncept, što ima za posljedicu trajno smanjenje vaših troškova
u radu - ili slijedno upravljanje, su tipični primjeri primjene.

Spojne jedinice

Radi sigurnosti i spriječavanja greške, upravljački su signali, između središnjeg kontrolera i periferije, izolirani. Spojne jedinice, omogućavajući ručnu intervenciju u upravljačkom procesu, pružaju pogodnosti u održavanju pojedinog dijela pogona. Također su na raspolaganju strujni transformatori za pretvorbu analognih signala ili temperature u standardne signale.

Preklopni releji

TELE nudi široki opseg elektro-mehaničkih i elektroničkih releja. Preklopni releji su u praksi dokazane komponente koje pružaju brojne korisne osobine.
Oni su izuzetno pouzdani, preklapaju DC i AC opterećenja u području od miliampera do nekoliko ampera. Na raspolaganju su također i različiti pribori.

Sigurnosni releji

Multifunkcijski koncept serija S2 omogućuje detekciju neispravnosti u krugu i procjenu signala neujednačenosti do sigurnosne kategorije 4. Kao dodatak zaustavljanju u slučaju nužde i sigurnosnom nadzoru vrata, ovi sigurnosni standardi se mogu koristiti za sigurnosne otirače i svjetlosne zavjese. Dvoručno upravljanje i vremenska zadrška za kontrolirano zatvaranje upotpunjuju opseg TELE sigurnosnih proizvoda za čovjeka i stroj.

Uređaji za meko pokretanje (softstarters)

Na raspolaganju su uređaji za različite klase snage i za neprekidno optimiziranje pokretanja i zaustavljanja i za otklanjanje iznenadnih udara na sustav transportnih traka, dizala i pumpi. Različiti modeli, od kompaktnih uređaja sa ugrađenim prespojnim preklopnikom, do velikih modularnih jedinica sa strujno ograničenim pokretanjem (startanjem) pomažu da se smanje troškovi održavanja.

Jedinice za usporavanje (kočenje) motora

Kompaktne jedinice TELE se mogu koristiti za usporavanje (kočenje) širokog spektra različitih tipova motora, lako i sigurno bez mehaničkih komponenti. Motori nazivne snage do 400 kW koče se elektromagnetskim poljem bez dodatnih mehaničkih sastavnih dijelova. Prespojne zadrške i električne sigurnosne sklopke osiguravaju da se kočenje izvodi sigurno.

Tiristorska upravljačka jedinica

Na raspolaganju je jedno sistematično i ekonomično rješenje za jeftinu i učinkovitu regulaciju ventilacije, grijanja i sustava rasvjete. Za kontinuirano upravljanje temeljeno na volji operatera, za jednofazna i trofazna opterećenja, moguće je koristiti faznu kontrolu ili, u slučaju elemenata grijača, ponavljanu (periodičnu) kontrolu. Nekorištenjem mehaničkih komponenti povećavate raspoloživost i smanjujete troškove.

Strujni transformatori

Dajući pouzdane rezultate osjetljivosti, čak i pri velikim strujama do 1.500 A, mogu se koristiti za proširenje opsega osjetljivosti ne samo na nadzornim relejima TELE, tiristorskim kontrolerima i uređajima za meko startanje. Strujni transformatori su raspoloživi kao zaštitni tipovi s širokim rasponom struja i za široko područje primjena.

Napojne jedinice istosmjernom strujom

TELE nudi široki raspon napojnih uređaja sa različitim naponima i funkcijama velike učinkovitosti, uključujući kompaktne uređaje za napajanje istosmjernom strujom, jedinice instalacijskog tipa i sklopkom regulirane napojne uređaje. Sklopkom regulirani uređaji za napajanje omogućuju široki raspon ulaznog napona i elektroničku kratkospojnu zaštitu od preopterećenja.

Vremenske sklopke

Ove digitalne vremenske sklopke mogu biti podešene točno u minutu, lako i pogodno. Možete se pouzdati u njih za izvršenje vaših individualnih podešavanja u programima temeljenim na „dan-tjedan-godina“. Raspon funkcija uključuje također blok konfiguraciju za uobičajene događaje na sklopki za dane u nekoliko tjedana, isto kao i odabir izlaznih impulsa kao alternative događajima uklapanja i isklapanja.

Satni brojači

TELE brojači sati omogućuju sa točnim rezultatom pokazivanje (indikaciju) pogonskog vremena nekog uređaja podešenog u vašem pogonu, strojnom parku ili opremi. Ovo vam omogućuje da znate točno kad je npr. isteklo jamstvo ili kad je potrebno održavanje. TELE brojači sati su dostupni sa različitim mogućnostima montiranja u DC i AC inačicama, omogućavajući ugradnju u širokom području primjena.

Za sve daljnje kontakte obratite se na ST Inženjering d.o.o.



Web dizajn, izrada web stranica