Zastupstva

BTG

BTG je jedan od vodećih svjetskih isporučitelja inovativnih tehnologija i ekspertnosti (visoke stručnosti) za industriju celuloze i papira. Sa 90 godišnjim iskustvom u razvoju sustava i procesa, da bi udovoljili rastućim zahtjevima u sektoru visoke konkurentnosti, naš portfelj pokriva svaki aspekt proizvodnje celuloze i papira.

BTG mjerni instrumenti koriste se kod procesa proizvodnje celuloze i papira za mjerenje koncentracije, kemijske, mehaničke i reciklažne postupke proizvodnje celuloze, pripremu mase i napredne tehnologije obrade na mokrom dijelu, uključujući svjetski čuvene (renomirane) MütekTM Lab i MütekTM Online asortimane.

Za primjene doziranja i premazivanja sa strugačem, BTG-ova patentirana, Duroblade® visokoučinkovita tehnologija sa noževima dugog vijeka trajanja nastavlja radikalno mijenjati procese premazivanja, krepinga i printanja, povećava produktivnost i kvalitetu, kombinirajući izuzetnu otpornost na trošenje sa poboljšanom učinkovitošću.

U svijetu kojeg karakteriziraju zahtjevi za univerzalna rješenja koje upućuju velike korporacije, BTG je odlučio ostati isporučitelj specijaliziranih tehnologija za industriju celuloze i papira. Pored toga, BTG je razvio namjenske aplikacije za područja od industrije hrane i pića do obrade otpadnih voda, tekstilne i kozmetičke industrije.

Za više informacija posjetite službene stranice www.btg-group.com.Web dizajn, izrada web stranica