Djelatnosti

Montaža, ispitivanje i puštanje u rad

U kontaktu sa našim strankama nastojimo se prilagoditi njihovim zahtjevima vezano za tipove isporučene opreme poštujući njihove potrebe za standardizacijom opreme u pogonima te na taj način smanjujemo potrebu za raznovrsnim rezervnim dijelovima.

Isporuku opreme i radove izvodimo prema vlastitim projektima kao i projektima drugih projektantskih tvrtki ovisno o izboru investitora.

Nakon izvršene montaže izvodimo ispitivanje i podešavanje kompletnog sustava te izdajemo potrebne ispitne protokole potrebne za tehnički pregled i primopredaju objekta kako za pojedine sustave kako i za kompletnu instalaciju.

U suradnji sa tehologom i osobljem investitora sudjelujemo u puštanju u rad kompletnog postrojenja te podešavanja parametara rada.

U dogovoru sa investitorom izvodimo održavanje opreme kako u garantnom roku tako i nakon isteka garancije, osiguravamo dobavu rezervnih dijelova, izvodimo preventivna i godišnja održavanja te remonte.

S obzirom na želje investitora preuzimamo kompletno vođenje izgradnje objekta u smislu inženjering posla što investitoru osigurava manje angažiranje vlastitih potencijala za koordinaciju radova. U tome smislu u suradnji sa provjerenim suradnicima i kooperantima preuzimamo izradu strojarskih instalacija kao i građevinske zahvate.

Za sve daljnje kontakte obratite se na ST Inženjering d.o.o.Web dizajn, izrada web stranica